Πως ερεθίζονται οι γυναίκες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πως ερεθίζονται οι γυναίκεςΠέραν των συνηθισμένων και basic σχετικών τρόπων, υπάρχουν και οι πιο εκλεπτυσμένοι και εξειδικευμένοι σωστά; Σωστά.
Έλα όμως που ούτε αυτοί είναι ικανοί να ικανοποιήσουν τα γούστα σας, από ότι φαίνεται. Σε έρευνα μεταξύ πολλών γυναικών σε μεγάλο αμερικανικό site, που διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον, οι top απαντήσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτές που θα θεωρούσες εσύ ως τις πιο δημοφιλείς. Εγώ τις κατέγραψα και στις παραθέτω, ακριβώς όπως τις έγραψαν -γυναίκες που απευθύνονται σε γυναίκες-  αφήνοντάς σε να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

1.Τα προκαταρκτικά δεν παίζουν παρά μικρό ρόλο στην όλη φάση. Αν είμαστε ερεθισμένες (προσέχεις ότι χρησιμοποιώ το α’ πληθυντικό των απαντήσεων, χωρίς να κάνω την παραμικρή παρεμβολή, έτσι; Για να μη λες ότι αλλοιώνω την έρευνα!) ήδη πριν ξεκινήσουμε, έχει καλώς. Αν όχι, μικρή η διαφορά που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκειά τους! (τα θαυμαστικά δικά μου!)

2.Προσέξτε την εμφάνισή σας. Ένας καλοντυμένος και κομψός άντρας μας ερεθίζει όσο δεν φαντάζεστε. (Και αν το ντύσιμο είναι επώνυμο και ακριβό, ακόμη καλύτερα να φανταστώ;)

3.Μην χώνετε τη γλώσσα σας στα αυτιά μας, το μόνο που κάνει είναι να μας ξενερώνει. Απαλά δαγκωματάκια στους λοβούς είναι η σωστή κίνηση (πάλι καλά…)

4.Μίλα μας βρώμικα και δες πώς θα αντιδράσουμε. Ένα «σε θέλω τώρα» μέσα στο bar που μας γνωρίζεις μπορεί να μας ερεθίσει αφάνταστα (Εγώ πάλι νομίζω ότι απλά θα φέρει ένα ξεγυρισμένο χαστούκι με την ατάκα- στούκας «Για ποια με πέρασες, ανώμαλε; Για καμία τσούλα;» , αλλά τέλος πάντων…)

5.Λίγο πορνό πριν, βοηθάει. Πολύ. Και δεν λέμε να πάμε στις εντελώς hardcore φάσεις, αλλά και το πιο light όσο να το κάνεις, μας εξιτάρει (Παρατάω τα όπλα!)

6.Γλείψε μας τον λαιμό, αλλά όχι σαν λυσσασμένος σκύλος(!!!). Απαλά και αργά, και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες. Και όχι πιπιλιές! (ξανά τα θαυμαστικά δικά μου…)

7.Κάνε μας μασάζ με body oil και άσε μας να σου κάνουμε το ίδιο σε όλο το σώμα(εντάξει, εδώ κλαίω γοερά!). Και μην φέρεις αντιρρήσεις, είναι το τέλειο ερεθιστικό (ουυυυ, τι λες τώρα; Έτοιμος για να παλέψω στις στέπες της Τουρκίας και μέσα σε λαδοβουριασμένα σεντόνια, τι πιο ερεθιστικό;)

8.Να είστε εφευρετικοί και να μη βαριέστε. Θέλουμε διαρκώς νέα πράγματα και ανανέωση (ε να πάτε στα ΙΚΕΑ, δυο βήματα είναι το αεροδρόμιο άμα θέλετε διαρκή ανανέωση και νέα πράγματα. Κι ο Κολόμβος μια φορά ανακάλυψε την Αμερική, όχι 500…)

πηγή:marymary.gr 
 
Copyright © 2011-2012 Ο-peirasmos All Rights Reserved